DMOZ - World: Nederlands: Recreatie: Roken

Help with Search
World Nederlands Recreatie Roken 11 Deze categorie is alleen voor websites met informatie over roken in al zijn aspecten.

Bedrijven die producten verkopen worden hier niet opgenomen. Deze gaan naar webwinkelen als ze online verkopen of naar hun vestigingsplaats onder Regionaal indien ze verkopen via een fysieke locatie.

Websites over de verslavingsaspecten komen niet hier maar onder Verslaving.

Websites van producenten, groothandels en importeurs dienen onder Zakelijk aangemeld te worden.

subcategorieën 1

Webwinkelen 17

Zie ook: 2

World Nederlands Gezondheid Verslaving Roken 8 World Nederlands Zakelijk Voedings- en Genotmiddelen Tabak 5
E-Sigaret Portaal met informatie over de e-sigaret, reviews, risico's, tips en nieuws. Elektronische Sigaret Informatie over de elektronische sigaret, het gebruik, gezondheid, wetgeving, voor -en nadelen, reviews en nieuws. Forces Nederland Forces is een organisatie van en door rokers met als doel het 'doorprikken van de meeroken fabel' en 'wetenschappelijk bewijs verzamelen om de uitspraken van de anti-rook organisaties te weerleggen'. Geniet van pijproken Informatie over pijpen, tabak en roken van een enthousiaste pijproker. Heeren pijp rook club Bommel Genootschap van goedmoedige heren die gezamelijk de pijp stopen en een glas vullen en respektievelijk roken en legen. P.G.C. Hajenius Amsterdam Virtuele rondleiding door art-deco interieur van dit sigarenhuis aan het Rokin, activiteitenagenda, verkooppunten, sigaarinformatie en een SQ-test. Tevens online verkoop. Rokershoest.nl Informatie over roken, gezondheid, stoppen en een overzicht van horeca gelegenheden waar nog gerookt mag worden. SmokingBars.nl Overzicht van cafe's, bars, clubs en restaurants met rookruimtes, verwarmde terrassen en andere rookvriendelijke gelegenheden. Stichting Nederlandse Tabakshistorie Den SNT heeft als doelstelling het behoud van het Nederlands tabakshistorisch erfgoed. t Walchersche Pijproockgilde Informatie over de club, met bijeenkomst in Middelburg, en hun activiteiten. Tabakvaria Weblog met onderwerpen die te maken hebben met de tabakshistorie. Een groot deel bestaat uit gegevens van vroegere tabaksfabrieken.

Andere talen 8

Deutsch 36 English 95 Español 5 Français 42 Italiano 13 Русский 19 日本語 11 简体中文 5
Laatste wijziging: 6 oktober, 2016 op 10:32:59 UTC
Kunst Zakelijk Spellen Gezondheid Huis en Tuin Naslag Regionaal Wetenschap Webwinkelen Sport Alle talen

Help build the largest human-edited directory on the web. Suggest a Site - Open Directory Project - Become an Editor