DMOZ - World: Shqip: Shoqëria: Qeveria

Help with Search
World Shqip Shoqëria Qeveria 4 Faqet qeveritare Shqiptare.

Subcategories 1

Ambasada dhe Konsullata 0

Related categories 1

Regional Europe Albania Government 12
Bashkia e Tiranes Permban lajme e shkrime si edhe sherbimet e bashkise. Instituti i Statistikes Botime te ndryshme, aktivitete dhe te dhena mujore per çmimet dhe ekonomine. Kuvendi i Republikes se Shqiperise Faqja kryesore e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë me informacione per deputet, kushtetuten e grupet parlamentare. Ministria e Mbrojtjes se Shqiperise Faqja zyrtare e MMSH, Forcat e Armatosura dhe Arsimi Ushtarak.

Other languages 49

Azərbaycanca 1 Bahasa Indonesia 39 Bahasa Melayu 1 Català 637 Česky 58 Cymraeg 0 Dansk 72 Deutsch 151 Eesti 16 English 1,691 Español 129 Français 2,373 Hrvatski 51 Íslenska 20 Italiano 205 Kurdî 5 Latviešu 71 Lietuvių 93 Magyar 501 Nederlands 103 Norsk 0 Occitan 0 Polski 316 Português 9 Română 2 Slovensko 1 Slovensky 29 Srpski 21 Suomi 27 Svenska 23 Tagalog 1 Tatarça 0 Tiếng_Việt 12 Türkçe 179 Ελληνική 3 Беларуская 6 Български 65 Македонски 13 Русский 40 Қазақша 4 עברית 9 العربية 23 فارسی 18 मराठी 2 हिन्दी 1 ગુજરાતી 0 ไทย 81 日本語 60 简体中文 288
Last update: December 21, 2014 at 13:12:17 UTC
Shoqëria Sporte All Languages Art Biznes Kompjutera Shëndetësia Shtëpia Lajme Argëtim Rajonal

Help build the largest human-edited directory on the web. Suggest a Site - Open Directory Project - Become an Editor